Detalii despre livrarea și plata comenzilor

Modalități de livrare:

Ridicare din parcul auto – Comenzile se pot ridica de Luni până Vineri în intervalul 09:00 – 18:00 din magazinul nostru din Bizighești, strada Principala nr. 1 , fără costuri suplimentare, după confirmarea telefonică a comenzii! La ridicare poți achita cash sau prin card bancar.

Poștă Română – Livrarea pieselor se face în 2-3 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii.  Dacă comanda depășește 20 kg, taxa de transport se va comunica la confirmarea telefonică a comenzii, rezervându-ne dreptul de a solicita plata în avans a transportului.

     *Datorită limitărilor impuse de Poștă Română și a condițiilor dificile de transport nu expediem prin Poștă Română tăvițe de portbagaj, acumulatori auto și piese de caroserie voluminoase (capote, bari, aripi, tragere, scuturi etc.). Aceste produse se pot expedia doar prin firme de curierat sau se pot ridica direct din parcul auto.

Firme de curierat – Livrarea pieselor se face în 3-5 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii. Taxa de transport se va comunica la confirmarea telefonică a comenzii, rezervându-ne dreptul de a solicită plata în avans a transportului. În cazul în care localitatea ta nu se află în aria de acoperire a curierului  taxa de livrare va fi stabilita de curier.

     *Datorită condițiilor dificile de transport și a imposibilității ambalării corespunzătoare, nu expediem prin courier acumulatori auto, sisteme de directie și carenaje, acestea putându-se ridica doar din parcul auto.

     Va rugăm ca la primirea coletului să verificați cu atenție piesa auto primită. Deteriorarea pieselor sau eventuale neconformități intre factură și produsele primite trebuie semnalate reprezentantului firmei de curierat care va încheia un proces verbal de constatare. În lipsa procesului verbal reclamațiile ulterioare vor fi greu de soluționat.

Modalități de plata:

Cash sau prin ramburs: Produsele se pot achita prin ramburs sau cash la ridicarea acestora din parcul auto.

Sau cont bancar: RO37BTRL RONC RT0477115801   BANCA TRANSILVANIA FOCSANI