Cumpărătorul (persoana juridică sau fizică) poate solicita returul produselor achiziţionate  în urmatoarele situaţii:

  • Produsele sunt neconforme cu specificaţiile date;
  • Produsele au fost livrate eronat de către vânzător;
  • Produsele se dovedesc nefuncţionale în termenul general de garanție – 20 zile;
  • Prin email la adresa :dezmembrariautovrancea@gmail.com

Produsele trebuie returnate în starea în care au fost primite  şi însoţite de toate accesoriile şi documentele aferente: factura de achiziție , certificatul de garanție completat de către service-ul autorizat RAR care a constatat defecțiunea, dovada montării piesei într-un service autorizat RAR pe tip, marca și model, nota de constatare emisă de un service autorizat RAR care să descrie detaliat defecțiunea.

Returul va fi refuzat în cazul deteriorării produselor sau a constatării de către vânzător a stării de nevandabilitate a acestora.

Produsele se vor returna prin intermediul serviciului de curierat , pe adresa de mai jos: SC PANJUNIOR 2001 SRL– COM.GAROAFA,SAT BIZIGHESTI,STR.PRINCIPALA,NR.1JUD.VRANCEA, Romania – Cod Poştal 627141, telefon 0744264851

Situaţiile de retur sunt detaliate mai jos.

Produsele sunt neconforme cu specificaţiile date;

– Cumpărătorul poate opta pentru înlocuirea cu alt produs sau cu rambursarea contravalorii piesei/pieselor. Dacă se agreează înlocuirea cu un produs mai scump, cumpărătorul va achita diferenţa de preţ, respectiv dacă valoarea produsului înlocuitor va fi mai mică, va primi rambursarea parţială corespunzătoare. Toate costurile de retur şi transport vor fi suportate de cumpărător.

Produsele au fost livrate eronat de către vânzător;

În cazul livrării unui alt produs sau în altă cantitate, trebuie să semnalaţi incidentul vânzătorului în maxim 24 de ore pentru a rezolva incidentul. În situația în care s-a livrat un produs greșit din culpa vânzătorului, acesta va suporta costurile de transport pentru înlocuirea acelui produs. Dacă produsul nu mai este pe stoc, cumpărătorul poate opta pentru înlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrală a contravalorii produsului/produselor.


Produsele se dovedesc nefuncţionale în termenul general de garanție – 20 zile;

Dacă produsul primit se dovedeşte nefuncţional în termenul general de garanție (20 zile) – ridicarea de la sediul vânzătorului sau recepţia prin curier – cumpărătorul poate reclama acest lucru şi solicita returnarea produsului în acest termen, în vederea înlocuirii cu un produs nou. Dacă produsul nu mai este pe stoc, cumpărătorul poate opta pentru înlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrală a contravalorii.

PLATA piesei/pieselor returnate se va face prin ramburs la firmele de curierat.